Anmälan höstwebbinarier 2021

Vi håller på och digitaliserar vårt geografiska samhälle och integrerar digitala (geo)data och information i GIS/BIM/IoT/SCADA och övriga visuella plattformar. Vi är på väg att skapa digitala tvillingar och nyttja datadrivna insikter i en riktning mot en smart hantering av anläggningar, städer, samhälle…

 

GIS-väst bjuder in till två halvdags-webbinarier där våra föredragshållare upplyser om olika ämnen inom temat som illustreras i bilden ovan. Vår förhoppning är att presentationer liksom eventuella diskussioner i pauser kommer att göra oss alla mera upplysta kring vad som görs med utgång i ”Digital” för att nå ”SMART”. Här används GIT/GIS oftast som en möjliggörare. Kanske ger den sammankopplade bilden oss en bättre bild av hur våra geodata och geografisk informationsteknik integreras i moderna digitala lösningar där spatiala analysfunktioner blir en del av de smarta lösningarna och många GIS-kollegor uppmuntras till att följa med på vågen av digitalisering mot smarta spatiala lösningar.

 

Anmälan görs via formulär längst ner på sidan. Vid anmälan välj den första, andra eller båda sessionerna.

 

Mötesinbjudan, med zoom länken, skickas ut separat till anmälda deltagare. Varmt välkomna!

 

Sista anmälningsdatum är måndag 22:a november för den första och måndag 29:e november 2021 för den andra sessionen. Båda digitala sessionerna är avgiftsfria!
 

Detaljerat program hittar du här:
 

Agenda 24:e november 2021
 
Agenda 1:a december 2021