Månadens medlem – april 2018

Invit – Innovativ IT & Management för verksamheter med geografisk IT

 

Våra konsulter har en gedigen bakgrund inom IT & Management. Vi har metoder och verktyg som stöttar utvecklingen av din verksamhet, oavsett om det handlar om en total översyn eller om att vara specialist i dina projekt. Vi är experter på verksamheter med geografisk IT och brinner för att skapa nytta.

 

Bland våra konsulter finner ni bl.a. Verksamhetsutvecklare, IT-arkitekter, Förstudieledare, Förändringsledare, Upphandlingsstöd, Chefer, Projektledare, Testledare, Designers, Systemutvecklare och GIS-experter.

 

Invit Management ägs av medarbetarna och har en företagsmodell med:

 

• Enkelt förhållningssätt till kunder genom att vi arbetar med kunder vi tycker om och med de saker som vi brinner för. Vi genomför uppdrag med hjärta och engagemang.

 

• Enkelt förhållningssätt mellan medarbetare genom att alla är delägare med rätt till utdelning, har lika lön och driver företaget tillsammans. Vi ger en bra plattform för människor som gillar personligt ansvar och egen frihet.

 

• Enkelt förhållningssätt till branschkollegor genom att se alla som partners och inte konkurrenter. Vi är transparenta, generösa med kunskap och vårdar våra relationer.

 

• Enkel administration och låga gemensamma kostnader genom moderna IT-stöd och distribuerat ansvar.

 

Vi har en attraktiv lön- och belöningsmodell som innefattar en normallön på 50 000 kr, 7 veckors semester, bra sjuk- och pensionsförsäkring samt delägarskap med vinstutdelning.

 

Vi finns där bra medarbetare finns! Hör av dig om du vill veta mer!

 

 

fakta
 Invit Management AB
 Kontaktperson: Mikael Elmquist VD, IT-arkitekt & GIS-expert
 Telefon 070-60 50 161